Kategoriler
Proje Haberleri

Adelya Konutları avantajlı fırsatlarla satışta

Adelya Konutları butik konut projesi olarak Toprak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje yüksek konum şehir ve deniz manzarasına hakim yapısı ile Mersin’in Tarsus İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisindeki 2 blokta 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Toprak İnşaat güvencesi ile tasarlanan butik proje kapsamında her biri 16 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bloklarda 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye ait 1 araçlık otopark alanı mevcuttur. Üstelik misafirler için özel açık otopark alanı bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, hamam spor alanı ve kamelyalar bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Her dairede ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin, vestiyer, kiler, klima ve gömme dolap gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Adelya Konutları konumu hakkında

Şehrin yeni gelişen bölgesinde ve yüksek konumda konumlanan proje Mersin’in Tarsus İlçesi Altaylılar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik konumu itibariyle de daireler şehir ve deniz manzarasına sahiptir. Ulaşım kolaylığı ve şehir merkezine olan yakınlığı ile şehir hayatından mutluluk duyacağınız bir konumda yer almaktadır.

Adelya Konutları fiyatları ne kadar?

Adelya Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 190 metrekare olan 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 1.690.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (530) 600 08 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…