Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Adiva Ümitköy’de hemen teslim

Adiva Ümitköy konut projesi Ankara ilinin en elit kesimlerinden biri sayılan Ümitköy’de yükseliyor. Şahin Mimarlık İnşaat tarafından hayata geçirilen konut projesinde hemen teslimle ev sahibi olmak çok yakınınızda. Üstelik banka kredisine uygun olması yüzde 70 oranında satışların tamamlanmasına neden oldu. Tek yapmanız gereken verilen iletişim bilgilerinden detaylı bilgiler edinmek.

Adiva Ümitköy proje özellikleri

Bin 700 metre yeşil alanıyla tek katlı bloktan oluşan bu modern yapı zemin+9 katlı olarak tasarlandı. Daire boyutlarının tamamı 4 oda 1 salon olmak üzere 218 metrekareden genişliğini belirlemiştir. Proje detayında yer alan 350 metrekare sosyal alanı yeşil peyzaj ile bütünleşmiş ve açık otopark sayesinde güvenli bir yaşam alanı oluşturulmuştur.

Butik konsept tarzını benimseyen konut projesi Ümitköy’ün hemen girişindeki Burger King’in arkasında yer alıyor. Ümitköy metrosuna olan 400 metrelik mesafesiyle gönülleri çalmaya hazırlanan proje aynı zamanda birinci sınıf ürünlerle donatıldı.

Adiva Ümitköy site içerisinde bulunan çocuk oyun alanları sayesinde tüm çocuklar neşe içinde oynarken; kameralı güvenlik sistemleri ve 7/24 güvenlik hizmeti veren personeller sayesinde ailenizin güvenliğini sağlanmaya devam ediliyor.

Ayrıca bahçe içerisine konumlanan kamelya ile çocuğunuz oynarken onu uzaktan rahatlıkla seyredebileceksiniz. Açık ve kapalı otopark sayesinde yağmur, çamur, güneş demeden arabalarınız kontrolünüz altında olmaya devam edecek.

Bina içerisinde yer alan asansör sayesinde tüm katlara hızlı ulaşım sağlayabilirsiniz. Tapu teslimi hemen yapılan daireler iç özelliğiyle de alıcısını şımartmayı ihmal etmiyor. Ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odasıyla kendinize özel alanlar oluşturabilirsiniz. Ayrıca daire içlerinde yer alan balkon sayesinde kendinizi evlerinize kapalı hissetmek zorunda kalmayacaksınız.

Projede yer alan daire fiyatları

Yapı denetimi ve zemin etüdü sağlanmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum gösterilmiştir. Daire fiyatları en düşük 875 bin TL olarak satışa açılmış, bu fiyatı alıcının tercihine göre 1 milyon 450 bin TL rakamına yükseltmiştir.

Ayrıca bir yatırım aracı olarak alacağınız konut sayesinde kira değeriniz en az 3 bin liranın üzerinde olması bekleniyor. Adiva Ümitköy konut projesinde hemen teslim daireler tapuyu sizlere vermekte zaman kaybetmiyor. Ayrıca banka kredisine uygun durumuyla alıcı rahatlıkla ödeme yapabilecek.

İletişim: 0312 235 7 999