Kategoriler
Toki Haberleri

Adıyaman Kahta Çobanlı Toki kura sonuçları belli oldu

Toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkalığı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje ihalesi yapıldıktan sonra ihaleyi kazanan firma tarafından inşa edilmektedir. Adıyaman Kahta Çobanlı Toki Konutları projesi Adıyaman İli, Kahta İlçesi, Çobanlı Mahallesi’nde yer almaktadır. Toplu konut projedeki kalan son dairelerin kuraları çekilmiştir. Böylece Adıyaman Kahta Çobanlı Toki kura sonuçları belli olmuştur. Sonuçlar  TOKİ’nin resmi internet sitesinde yayınlanmıştır. Ayrıca sonuçlara web sitemiz içerisinde yer alan linklerden de ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Adıyaman Kahta Çobanlı Toki Evleri projesinde toplam 157 mesken yer almaktadır. Bu 157 adet evin 18 tanesinin kura çekilişi yapılmıştır. Toplu konut projesinde kuraları çekilen meskenler 2+1 tipinde tasarlanmıştır.  Projede yer alan 18 adet konut için başvurular 08 Eylül 2022 ile 14 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılmıştır. Başvuru bedeli olarak ise 2+1 daireler için 2 bin TL ödenmiştir.

Adıyaman Kahta Çobanlı Toki Konutları projesinde 2+1 daireler brüt 86.12 ve 88.55 metrekare büyüklüğündedir. Ödeme planı olarak bakıldığında ise yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan tutar 180 ay vade ile ödenebilmektedir. Toplu konut projesinde daire fiyatları ise bulunduğu kata ve cepheye göre ayrıca büyüklüğüne göre değişmektedir.

Adıyaman Kahta Çobanlı Toki Evleri‘nde 2+1 tip dairelerin fiyatları 539.117,50 TL’den başlamaktadır. Konutların fiyatları 674 bin 425 TL’ye kadar yükselmektedir. Projede yer alan 2+1 tip dairelerin taksitleri ise 2.246,32 TL’den başlamaktadır.

Adıyaman Kahta Çobanlı Toki kura sonuçları

Hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

2+1 tip konutların kura listesi için tıklayınız…

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız….