Kategoriler
Proje Haberleri

Adres Koru Evleri Son Daireler Satışta

Adres Koru Evleri projesinde son daireler sahiplerini bekliyor. Konut projesi İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Eyüp Sultan Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Sancaktepe’nin prestijli projesi içerisinde oldukça lüks daireler yer almaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Projede yer alan olanaklar neler?

Proje Özellikleri Nelerdir?

Adres Koru Evleri projesi 9 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 9 katlı konut bloklarında ise toplam 312 konut yer almaktadır. Aynı zamanda projede daireler dışında 37 adet ticari alanda mevcuttur.

Proje kapsamında 2 tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu konutlar ise 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 2+1 tip daireler brüt 117 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler ise 149 metrekare büyüklüğünde brüt alana sahiptir.

Sancaktepe konut projesi dahilinde yer alan son dairelerin satışları devam etmektedir. Dairelerin satışları inşaat firması tarafından gerçekleştirildiği için herhangi bir emlakçı payı istenmemektedir. Aynı zamanda tapu masraflarının yarısını da firma karşılamaktadır. Bayraktar İnşaat farkıyla satışta olan projede, kapalı yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanı, hamam, sauna, çardak gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Üstelik sinema ve parti odasına da sahip olmasıyla birlikte oldukça ayrıcalıklı bir yaşam sunulmaktadır.

Adres Koru Evleri Fiyatları Ne Kadar?

Sancaktepe konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine göre değişmektedir. Aynı zamanda dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 681 bin TL’den başlamaktadır.

Güneş alan cepheli, 8.kat 2+1 tip daireler, 681 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Koruya cepheli, 2.kat 2+1 tip daireler ise 727 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

8.katta yer alan 3+1 tip dairelerin satışları 918 bin TL’den başlayan fiyatlarla yapılmaktadır.

Bahçe teraslı olan 2+1 tip daireler ise 1 milyon 110 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Sancaktepe’de yer alan konut projesi, metro durağına 2 dakikalık mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda Viaport AVM’ye 21 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanına ise 20 dakika uzaklıktadır. Okul, hastane, toplum taşıma, market gibi alanlara oldukça yakın bir konumda olan proje, eşsiz doğasıyla ev sahiplerini bekliyor.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 4 535 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…