Kategoriler
Proje Haberleri

Adress Esentepe satışları başladı

Adress Esentepe projesi bitmiş olup oturuma hazır vaziyette sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ersu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 5 katlı tek blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ersu İnşaat firması tarafından yaşama geçirilen proje kapsamında 5 katlı tek blok yükselmektedir. Söz konusu blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 105 metrekare olmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Asansör, hidrofor, su deposu, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Duşakabin, Hilton lavabo, gömme dolap ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Adress Esentepe konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Esentepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı üzerinde yükselen proje şehir merkezine yakın konumdadır. Tramvay güzergahında ve Yazı Bağları durağı önünde yer almaktadır. Üstelik Yeni Sanayi ve Kadir Has Şehir Stadyum’una yürüme mesafesindedir.

Adress Esentepe fiyatları ne kadar?

Adress Esentepe projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 533 731 41 89 veya 0 554 681 95 96 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…