Kategoriler
Toki Haberleri

Afyon Dinar 4. Etap Toki kura sonuçları 2022

Bu konut projesi Toki tarafından 100 bin sosyal konut projesinde hayata geçirilen bir toplu konut projesidir. Toplu konut projesi Anyon İli, Dinar İlçesi’nde yer almaktadır. İnşaat çalışmaları devam eden Afyon Dinar 4. Etap Toki Konutları projesinde konut belirleme kurası yarın çekilecektir. Böylece Afyon Dinar 4. Etap Toki kura sonuçları 2022 belli olacaktır. Ayrıca kura çekilişlini aşağıdaki linkten canlı olarak izleyebilirsiniz.

Afyon Dinar 4. Etap Kaymakamlık Konutları’nda kuralar çekiliyor

Toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. TOKİ toplu konut projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 dairelere başvurular sona ermiştir. Bu kapsamda ayrıca sıra kura çekilişine gelmiştir. Afyon Dinar 4. Etap konutları projesinde yer alan 2+1 tip dairelere 40 kişi başvuruda bulunmuştur. Ayrıca 3+1 tip meskenlere ise 25 adet başvuru yapılmıştır.

2+1 tip daireler için Şehit Aileleri kategorisindekiler hariç 500 TL başvuru bedeli ödemişlerdir. Ayrıca 3+1 tip konutlar için ise yine Şehit Ailesi kategorisindekiler hariç 1.000 TL başvuru bedeli ödemiştir.

Afyon Dinar 4. Etap Toki kura sonuçları 2022

Afyon Dinar 4. Etap Kaymakamlık Konut projesinde konut belirleme kurası çekilecektir. Bu kura çekilişi 15 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir. Kura çekilişi 15 Aralık 2022 tarihinde saat 11:00’de başlayacaktır. Dinar Toki konutları projesindeki konutların kura çekilişi canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Ayrıca çekiliş noter huzurunda gerçekleştirilecektir.

Toplu konut projesi konut belirleme kurası ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Afyon Dinar 4.Etap Kaymakamlık Konutları kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…