Kategoriler
Proje Haberleri

Ağaoğulları Mogan Life satışları başladı

Ağaoğulları Mogan Life projesi bulunduğu bölgenin en prestijli konumunda muhteşem bir manzaraya sahiptir. Projenin konumu Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ağaoğulları İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 5.100 metrekarelik arsa alanı üzerinde her biri 8 katlı 2 blok ve 44 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ağaoğulları İnşaat güvencesi ile yükselen proje 5.100 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 8 katlı 2 blok ve toplam 44 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye ait 1 açık ve 1 kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje geniş peyzaj alanına sahiptir. Sosyal alanlar içerisinde basketbol sahası,voleybol sahası, yürüyüş parkuru, kamelyalar ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, kiler, vestiyer odası, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo ve çamaşır odası gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ağaoğulları Mogan Life konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje şehir merkezine yakın konumdadır. Çevresinde market, semt pazarı, spor salonu, cami sağlık kurumları ve eğitim kurumları mevcuttur. Bununla birlikte dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Ağaoğulları Mogan Life fiyatları ne kadar?

Ağaoğulları Mogan Life projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.200.000 TL ile 3.200.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (312) 391 95 94 veya 0 (532) 577 30 93 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…