Kategoriler
Proje Haberleri

Ağkoç Asaf Evleri oturuma hazır

Ağkoç Asaf Evleri konut projesi yaşam standardı yüksek bir hayat sağlamaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Ağkoç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ağkoç İnşaat firması tarafından tasarlanan projede 3 katlı bina yükselmektedir. Modern yapısı ile dikkat çeken bu binada 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Şık ve kullanışlı led spot ve dekoratif ışıklandırma mevcuttur. Ebeveyn banyosu, giyinme odası, duşakabin, PVC doğrama ve duvar kağıdı uygulaması gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ağkoç Asaf Evleri konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kocaeli’nin yatırım ve yaşam alanı olarak en çok tercih edilen bölgesinde yer almaktadır. Üstelik sosyal alanlara ve eğitim kurumlarına yürüme mesafesindedir.

Ağkoç Asaf Evleri fiyatları ne kadar?

İskanı alınmış, oturuma hazır durumdaki Ağkoç Asaf Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 145 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0541 376 1281 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…