Kategoriler
Proje Haberleri

Ağlı Yenişehir Konutları yılbaşında teslim

Ağlı Yenişehir Konutları projesi inşaat aşamasında olup çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Projenin konumu Kastamonu’nun Ağlı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Şahbazlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki 3 blokta 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Şahbazlar İnşaat ayrıcalığı ile geliştirilen projede her biri 4 katlı 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Bununla birlikte ticari üniteler de yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekare ile 108 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekare olmaktadır. Söz konusu projenin inşaat çalışmaları devam etmekte olup A ve B blokta yalnızca dolap ve mobilya montaj işlemleri kalmıştır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isınma sisteminde merkezi sistem katı yakıttan bireysel kombili sisteme geçiş yapılmıştır. İlçeye doğalgaz hattı gelene kadar LPG’li kombi kullanılabilecektir. Böylece ısınma sistemi kombi kurulumuna uygun olarak yapılıp teslim edilecektir. Ayrıca bütün tesisat kombi altyapısına uygun imal edilip teslim edilecektir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Ağlı Yenişehir Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kastamonu’nun Ağlı İlçesi Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

2023 yılbaşında teslim edilmesi planlanan Ağlı Yenişehir Konutları projesinde vadeli ödeme koşulları bulunmaktadır. Bununla birlikte peşin ödemelerde indirim koşulları mevcuttur. 2 artı 1 konut tiplerine sahip dairelerin fiyatı 875.000 TL ile 1.055.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.225.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0532 452 97 87 veya 0532 265 30 38 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…