Kategoriler
Proje Haberleri

Ak Evler Konutları satışları devam ediyor

Ak Evler Konutları projesi Karabük’ün Merkez İlçesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Aydoğdu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aydoğdu İnşaat firması güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında 5 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 daireler brüt 134 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 3 artı 1 daireler net 105 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Her dairenin araçlarını park edebilmesi kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik asansör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Tüm dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin, PVC doğrama, vestiyer, alaturka tuvalet ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra tüm konutlarda laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Ak Evler Konutları konumu hakkında

Karabük’ün Merkez İlçesi’nde yer alan proje Karabük Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yer alan proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, cami, park alanı ilkokul ve ortaokul gibi çeşitli alanlar bulunmaktadır. Bununla birlikte yakın çevresinde ferah yeşil alanlar mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Ak Evler Konutları fiyatları ne kadardır?

Ak Evler Konutları projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 134 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(370) 424 38 22 veya 0(532) 415 75 28 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…