Kategoriler
Proje Haberleri

Ak Evler Ümraniye hemen tapu teslim

Ak Evler Ümraniye projesi İstanbul’un Ümraniye İlçesi’nde en nezih semtinde aile sitesi olarak tasarlanmıştır. Söz konusu proje Gülova Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 1.600 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 48 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gülova Yapı firması ayrıcalığıyla geliştirilen proje 1.600 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan 12 katlı binada toplam 48 adet daire yer almaktadır. Aile yaşamına uygun sitedeki daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Hassasiyetle inşa edilen proje sağlam, kaliteli ve birinci sınıf işçilikle yaşama geçirilmektedir. Üstelik sadece ailelerin bulunduğu sitede butik yaşam sunulmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Geniş mutfak ve ferah salonlara sahip bu daireler eşsiz bir balkon alanına sahiptir.

Ak Evler Ümraniye konumu hakkında

Bahsi geçen proje, İstanbul’un Ümraniye İlçesi İnkılap Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bölgenin en nezih konumunda yükselen proje aile yaşamına oldukça uygundur.

Ak Evler Ümraniye fiyatları ne kadar?

Hemen tapu teslim durumundaki Ak Evler Ümraniye projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 5.950.000 TL ile 6.250.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(216) 344 23 44 veya 0(532) 235 82 63 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…