Kategoriler
Emlak Konut Haberleri

Akadia Modern Mamak’ta yüzde 5 indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor

MBM inşaat tarafından yapılan bu proje, Ankara’nın en özel konut projelerindendir. Akadia Modern alıcıların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak konut projelerini sürdürüyor. Özellikle pandemi döneminde insanların en çok ihtiyaç duyduğu yaşam alanı koşulları ortaya çıkmıştır. Bu sebeple Akadia Modern konut projesi sizlere doğa ile iç içe zaman geçirme imkânı sunuyor. Ayrıca alıcılarına sağladığı konfor dışında çocuklarınızı da güvenle büyütme olanağı sağlıyor. Projede farklı tip daireler ve binaların olması da alıcıların kendilerine uygun evler bulmasını kolaylaştırıyor. Ayrıca Daire tipinin fazla olmasının bir diğer faydası ise her bütçeye uygun ev bulabilme şansıdır. Bu proje her bütçeye uygun ev imkanlarıyla alıcılarını bekliyor.

Projenin Özellikleri nelerdir?

Ankara’nın Mamak ilçesinde hayat bulan Akadia Modern projesinde 1 adet 5 kattan oluşan A1, A2, A3, A4 ve A,5 blokları bulunmaktadır. Bu bloklarda 2+1 satılık daireler mevcuttur. 3 Adet ve 8 kattan oluşan C, F, I blokları bulunmaktadır. Bu blokların da projesi 2+1 olarak satışa sunulmuştur. Bunun yanı sıra 4 adet 33 katlı B, E, G, H bloklarında 3+1 satılık daireler de yer almaktadır. Bunların dışında 1 adet 35 katlı K blok ve 1 adet 37 katlı D blok vardır. K blok 3+1 ve D blok 4+1 şeklinde satışa sunulmuştur. 2+1 daireler brüt 101 m2 net ise 114 m2 olarak tasarlanmıştır. 3+1 daire planlarında ise brüt 136 m2 ve net 150 m2 daireler mevcuttur. Ayrıca 4+1 daireler net 155 m2 olarak projede yerini almıştır.

Projenin Bina özellikleri nedir?

Bu projenin konumu güvenlik açısından da en çok tercih edilen mekanlardan birisidir. Sitenin güvenliği,24 saat kameralı güvenlik sistemi ile sağlanıyor. Akadia Modern projesinde her binada ve dairede yangın merdiveni mevcut. Ayrıca emniyetli çelik kapılar proje kapsamında evlerde mevcuttur. Tüm bunların yanı sıra çocuklarınızı güvenle oynatabileceğiniz bir mekân. Çocuklarınız ve kendiniz, basketbol sahası ve tenis kortu, ayıca hamam ve sauna imkanlarından da yararlanabilirsiniz.

Binalarda ısı ve ses yalıtım özellikleri bulunmaktadır. Akadia Modern projesine her blokta 4 asansör proje kapsamında konulmuştur. Ayrıca enerjinizin kesilmesini sağlayan jeneratör ve her dairede 24 saat kesintisiz sıcak su mevcuttur. Kapalı ve açık otopark olanakları da vardır. Kalorimetre ile ısınma sistemi mevcuttur. Ek olarak Evlerde Ankastre, mikrodalga fırın, ocak, fırın ve granit evye de bulunmaktadır.

Konut projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca yüzde 1.29 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün olmaktadır. Yaşamın başladığı projede Yapı Kullanma İzin Belgesi alınmış durumdadır.

Projenin konumu ve olanakları

Akadia Modern projesi Ankara’nın neredeyse kalbinde diyebileceğimiz kadar merkezindedir. Ankara’nın en büyük Alışveriş Merkezlerinden birisi olan Natavega Avm Projeye yalnızca 50 mt uzaklıktadır. Bunun yanı sıra Akadia Modern projesi yakınlarında Tezken, Metro Gross market ve daha birçok alışveriş yeri bulmanız mümkündür. Ayrıca proje Ankara’nın gezilebilecek her yerine araba ile 5 dakika mesafededir.

Diğer proje haberleri  için tıklayınız