Kategoriler
Proje Haberleri

Akasya Port avantajlı yatırım fırsatıyla sahiplerini bekliyor

Akasya Port projesi hayata değer katmak için İstanbul’un Pendik İlçesi’nde konumlandırılan modern bir konut projesidir. Söz konusu proje Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilmiştir. 17.015 metrekarelik arsa alanı üzerinde 4 blok ve 247 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bununla birlikte 2 adet ticari ünite mevcuttur. Dairelerin ise 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat ortaklığı ile tasarlanan proje 17.015 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 10 katlı 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 247 adet bağımsız bölüm ve 2 adet ticari ünite yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje kapsamında 12.400 metrekarelik yeşil alanlar bulunmaktadır. Sosyal faaliyet alanları içerisinde ise; kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, jakuzi, cep sinema salonu, sauna, fitness merkezi, tenis kortu, futbol sahası, basketbol sahası, yürüyüş parkurları, kafeterya gibi alanlar yer almaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede 2 adet banyo bulunmakla birlikte içerisinde duşakabin ve Hilton lavabo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Akasya Port konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Harmandere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konumu itibari ile dikkat çeken proje, Kurtköy gişelerinin hemen yanında yer almaktadır. Üstelik Kurtköy – Pendik Bağlantı Yolu’na komşu konumdadır. Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Anadolu Otoyolu’na yakın mesafede yer alması ile de dikkat çekmektedir. Alışveriş merkezi, eğitim kurumları, hastanelere, Pendik Marina’ya ve Teknopark’a 5 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte metro durağına 250 metre, Viaport’a 100 metre mesafede yer almaktadır.

Akasya Port fiyatları ne kadar?

Avantajlı yatırım imkanı sunan Akasya Port projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 100 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 120 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 5.300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bahsi geçen proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 493 23 62, 0 (216) 392 84 40 veya 0 (543) 548 66 61 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…