Kategoriler
Proje Haberleri

Akbulut Yalı Evleri satışları başladı

Akbulut Yalı Evleri projesi sahil kenarında yükselen eşsiz lokasyonu ile ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Cemrem İnşaat Mimarlık tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 2 dubleks daire tipleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Cemrem İnşaat Mimarlık güvencesi ile yükselen projede 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 2 dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Projede geniş bir yeşil alana sahiptir. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, gömme dolap ve kiler alanı bulunmaktadır. Panjur sistemi, duvar kağıdı uygulaması, PVC doğrama ve spot aydınlatmalar gibi pek çok özellik mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Söz konusu konutlarda ferah yapıda ters alanları yer almaktadır.

Akbulut Yalı Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi Atatürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Albatros Sahili üzerinde konumlanan proje eşsiz bir deniz manzarasına hakimdir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, spor salonu, park, eğitim kurumları ve sağlık kurumları mevcuttur. Deniz otobüsü, dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Akbulut Yalı Evleri fiyatları ne kadar?

Akbulut Yalı Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.400.000TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 5.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (212) 723 55 55 veya 0 (546) 465 15 06 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…