Kategoriler
Proje Haberleri

Akçalar 3 Bursa sınırlı sayıdaki daireleriyle satışta

Akçalar 3 projesinin yapımına yeni başlanmış olup sınırlı sayıdaki daireleri ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje Karnur İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan 2 blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karnur İnşaat kalite ve güvencesi ile tasarlanan projede her biri 5 katlı 2 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik doğa ile iç içe konumda yer alan proje kapsamında ferah yeşil alanlar da bulunmaktadır. Asansör ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin, fiber internet, PVC doğrama, ısıcam ve spot aydınlatma gibi pek çok donanım yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Akçalar 3 konumu hakkında

Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde konumlanan ve şehrin hızla gelişen bölgesi olan Akçalar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğa ile iç içe bir konumda yükselen proje doğa, yeşil alan ve göl manzarasına sahiptir. Üstelik çevresinde market, semt pazarı, park alanı, eğitim kurumları, sağlık ocağı ve eczane bulunmaktadır. Caddeye yakın olması sebebiyle otobüs duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.

Akçalar 3 fiyatları ne kadar?

Sınırlı sayıdaki daireleri ile sahiplerini bekleyen Akçalar 3 projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 daireler 1.950.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 256 08 00, 0 (224) 444 85 16 veya 0 (549) 239 99 19 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…