Kategoriler
Proje Haberleri

Akçalar 4 Bursa lansmana özel fiyatlarla satışta

Akçalar 4 konut projesi huzurlu ve ferah yapıdaki yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Karnur İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Bursa’nın gelişmekte olan bölgesi Akçalar’da yatırımlarına devam ediyor. Site içerisinde bitişik nizamlı 2 blok ve toplam 16 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karnur İnşaat kalite ve güvencesi ile geliştirilen projede her biri 4 katlı olmak üzere bitişik nizamlı 2 blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 16 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 87 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Söz konusu proje ferah ortak kullanım alanlarına sahiptir. Üstelik asansör sistemi ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Duşakabin, fiber internet, PVC doğrama, ısıcam ve spot aydınlatma gibi pek çok donanım yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Akçalar 4 konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Akçalar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bursa’nın gelişmekte olan bölgesi Akçalar’ın merkezinde ve kolay ulaşım sağlanan bir konumda yer almaktadır. Üstelik daireler doğa, yeşil alan ve göl manzarasına sahiptir. Üstelik çevresinde market, semt pazarı, park alanı, eğitim kurumları, sağlık ocağı ve eczane bulunmaktadır. Caddeye yakın konumda olup otobüs duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.

Akçalar 4 fiyatları ne kadar?

Akçalar 4 projesinde lansmana özel fiyat ve ödeme seçenekleri mevcuttur. Ayrıca konutların fiyatları bulundukları konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 110 metrekare olan 2 artı 1 daireler 1.750.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 256 08 00, 0 (224) 444 85 16 veya 0 (549) 239 99 19 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…