Kategoriler
Proje Haberleri

Akçalar Blue Life tapusu hazır

Akçalar Blue Life projesi merkezi konumda ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akçakent Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 dubleks konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akçakent Yapı İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan projede 6 katlı, yatay mimariye sahip tek blok yükselmektedir. Bu blokta 3 artı 1 dubleks konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 152 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 128 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her dairenin araçlarınızı park edebileceği için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Binada asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede ferah balkonlar bulunmakla birlikte 2 adet banyo yer almaktadır.

Akçalar Blue Life konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Akçalar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje pek çok lokasyona yakın konumda yer almaktadır. Üstelik daireler doğa, göl ve şehir manzarasına sahiptir. Yeşil bir alanda, doğa ile iç içe olan projenin çevresinde park alanları yer almaktadır.

Akçalar Blue Life fiyatları ne kadar?

Akçalar Blue Life projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 152 metrekare olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.250.000 TL’den satış sunulmuştur. Ayrıca teslim süresi 12 ay olan projenin tapusu hazır durumdadır.

Bahsi geçen proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 160 37 86 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…