Kategoriler
Proje Haberleri

Akkonak Suit hemen teslim

Toker İnşaat yapımcı firmasının imzası ile Akkonak Suit projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Denizli ilinin Merkez bölgesinde inşa edilmiş durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje, beklemek istemeyen ve özellikle zaman sıkıntısı olan alıcıların ilgisin çekiyor.

Çalışmaları tamamlanmış olan proje birbirinden bağımsız konutlardan meydana geliyor. Bünyesinde on altı konut barındıracak şekilde tasarlanmış olan proje, modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede yer alan bloklar üçer katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Projede satılık olarak on üç konut kaldı.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar Denizli ilinin Merkez bölgesinde yaşama kazandırıldı demiştik. Buna ek olarak proje, isminden de anlaşılacağı gibi Akkonak Mahallesi’nde hayata geçirildi. Akkonak Suit projesi 1798 sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana gelmiş durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde tek bir plandan oluşuyor. Akkonak Suit projesinde yer alan konutların tümü 1+1 olarak inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen 1+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 50 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta.

Modern ve yenilikçi mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje, kalitesi ile de farkını ortaya koyuyor. Projede yer alan konutlar A+ konut segmentine sahip. Konutlar morgage planına sahip olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutlar daire tipi ve büyüklüklerinde olduğu gibi tek bir seçenekten başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Akkonak Suit projesinde bulunan 1+1 daire tipindeki 50 metrekare büyüklüğe sahip konutlar 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Çalışmaları tamamlanan projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Site sakinleri için açık otopark hizmeti veriliyor.

Bahsi geçen konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 507 233 13 23