Kategoriler
Proje Haberleri

AKS City İstanbul satışları devam ediyor

AKS City, AKS Grup tarafından yürütülen en büyük konut projelerinden biri olma özelliği taşımaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. 20.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 12 adet blok bulunmaktadır. Bu blokların 8 tanesinde konutlar, 4 tanesinde ise ofisler yer almaktadır. Konut bloğunda ise toplam 144 adet daire mevcuttur. Bu daireler normal ve dubleks olmak üzere 1 artı 1’den ve 4 artı 1’e kadar seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

AKS Grup güvencesi ile yükselen proje 20.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 12 adet blok bulunmaktadır. Bu blokların 8 tanesinde konutlar, 4 tanesinde ise ofisler yer almaktadır. Konut bloğunda ise toplam 144 adet daire mevcuttur. Bu daireler normal ve dubleks olmak üzere 1 artı 1’den ve 4 artı 1’e kadar seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 ile 115 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 ile 150 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 180 ile 200 metrekare arasında değişmektedir.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje kapsamın geniş bir sosyal tesis yer almaktadır. İçerisinde açık yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk yüzme havuzu, tenis kortu, sauna, yürüyüş parkuru, buhar odası ve kafeterya bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Yüklenici firma, dairelerin iç dekorasyonunu alıcılara bırakıyor ve ayrıca istenildiği taktirde yardımcı olmaktadır.

AKS City konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Büyükçekmece-Silivri Yolu üzeri Güzelşehir Villaları karşısında yer almaktadır. Üstelik denize yalnızca 350 metre uzaklıkta yükselmektedir. Bununla birlikte yalnızca 5 dakika sahil yoluna ulaşmak mümkündür. D-100 otoyolunun hemen kenarında yer almaktadır. Ayrıca birkaç yüz metre mesafedeki Güzelşehir metrobüs durağı projeye en yakın toplu taşıma aracıdır.

AKS City fiyatları ne kadar?

AKS City projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 507 128 72 92 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…