Kategoriler
Toki Haberleri

Aksaray Güzelyurt Toki kura sonuçları belli oldu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde hayata geçirilen toplu konutları kura çekilişleri devam etmektedir. Bu kapsamda Aksaray Güzelyurt Toki Evleri projesinde de kura çekilişi yapılmıştır. Aksaray Güzelyurt Toki kura sonuçları ise bu çekiliş sonucu belli olmuştur. Kura sonuçlarına nereden ve nasıl ulaşacağınıza geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.

Proje özellikleri neler?

Söz konusu toplu konut projesi Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilmektedir. Aksaray Güzelyurt Toki Konutları projesinde toplam 165 adet konut yer almaktadır. Bu 165 adet konuttan kalan toplam 94 adet konutun kura çekilişi yapılmıştır. Konutları 2+1 ve 3+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelmektedir.

Toplam 94 konutun kura çekilişinin yapıldığı projedeki dairelerin 29 tanesi 2+1 konutlardan oluşmaktadır. Evlerin 65 tanesi ise 3+1 tip meskenlerden meydana gelmektedir. 29 adet 2+1 konuta toplam 137 adet başvuru yapılmıştır. 65 adet 3+1 meskene ise toplam 188 adet başvuru olmuştur.

Aksaray Güzelyurt Toki Evleri ile ilgili başvurular 22 Ağustos 2022 tarihinde başlamıştır. Ve 02 Eylül 2022 tarihinde ise sona ermiştir. Başvuru bedeli olarak ise 2+1 daireler için 1.000 TL, 3+1 tip daireler için ise 2.000 TL alınmıştır.

Aksaray Güzelyurt Toki Konutları projesinde kura çekilişi 08 Eylül 2022 tarihinde yapılmıştır. Çekilişler 08 Eylül tarihinde Perşembe günü Saat 13:00’da başlamıştır. Yapılan kura çekilişi sonucu ise hak sahipleri belli olmuştur.

Aksaray Güzelyurt Toki kura sonuçları belli oldu

Toplu konut projesinde yer alan dairelerin çekilişi tamamlanmıştır. Kura sonuçları ise TOKİ’nin resmi internet sitesinde akşam saatlerinde yayınlanacaktır. Sonuçlara ulaşmak için tıklayınız…

Toplu konut projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız…