Kategoriler
Proje Haberleri

Aksel Teras Evleri hemen teslim

Bursa ilinin Mudanya ilçesinde Aksel Teras Evleri projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Karadeniz İnşaat imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu yönü ile bulunduğu bölgede dikkat çeken proje beklemek istemeyen alıcılar için dikkat çekici olarak yer alıyor.

Söz konusu olan projedeki konutlar hemen teslim durumundaki konutları sayesinde zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor. Aksel Teras Evleri projesinde bulunan konutlar altı katlı bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 30 konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Aksel Teras Evleri projesinde bulunan konutlar 2+1’den 5+1’e kadar değişiklik gösteren daire tiplerinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutlarda 4+1 ve 5+1 daireler dubleks olarak inşa edilmekte.

Projede bulunan 2+1 konutlar 114 metrekare olarak tasarlandı. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar ise 134 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan projedeki 4+1 dubleks konutların büyüklükleri ise 200 metrekare olarak inşa edilmekte. Projede yer alan 5+1 dubleks konutlar 228 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Aksel Teras Evleri projesinde bulunan konutların fiyatları 200 bin TL ile 510 bin TL arasında değişiyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Üç bloktan meydana gelen proje aile yaşamına uygun bir şekilde yaşama kazandırıldı. Aksel Teras Evleri projesindeki konutlar Yeni Mahalle Açelya Sokak’ta bulunuyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.