Kategoriler
Proje Haberleri

Aktez Trend Esentepe satışları devam ediyor

Aktez Trend Esentepe projesi detaylarıyla sizlere sunulmaktadır. Düzce de bulunan bu proje oldukça ilgi çekmektedir. Bu proje Aktez Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile de dikkat çekmektedir. Proje hakkında daha detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Aktez Yapı tarafından yapılan bu proje 2 bloktan oluşmaktadır. Toplamda 48 daireden meydana gelmektedir. Her blok 7 katlı olarak tasarlanmıştır. Projede üst katlar 4 +2 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Bu daireler brüt 250 metrekare, net 210 metrekare şeklinde tasarlanmıştır. Kalan konutlar ise brüt 140 metrekare, net 115 metrekare olacak şekilde tasarlanmış 3+1 dairelerdir.

Bu proje konforlu yapısı ve modern tasarımıyla oldukça dikkat çekmektedir. Konforun ön planda olduğu bu proje sizlere geniş ve ferah odalar sunmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu evin özelliklerinden de yararlanmanız mümkündür. Oldukça güzel manzarası ve dikkat çekici yapısı vardır. Bu nedenle sizler özellikleri ile dikkat çeken bu evlerin konumu bakımından avantajlarını da öğrenebilirsiniz.

Aynı zamanda sosyal olanakları bakımından zenginliğe sahiptir. Düzce de yer alan bu evler 7/24 güvenlik sistemi ile güvenlidir. Aynı zamanda site içerisinde asansörde mevcuttur. Site özelliği olarak içerisinde kapalı otopark bulundurmaktadır. Geniş balkona sahip olan bu ev deprem yönetmenliğine uygun biçimde yapılmıştır.

Aktez Trend Esentepe nerede yer alıyor?

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı bu evler güneş almaktadır. Esentepe İlkokul ve kreşin yanında bulunan bu site eğitim açısından da konumu sayesinde sizlere kolaylık sağlamaktadır. Düzce emniyet müdürlüğünün 100 metre ilerisinde bulunan bu site oldukça ilgi çekmektedir. Hastaneye olan yakınlığı sağlık açısından da sizlere büyük avantaj sağlamaktadır. Sizler bu evin konumu sayesinde istediğiniz her yere kısa bir süre içerisinde ulaşabilirsiniz. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Aktez Trend Esentepe fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda daire fiyatları 1 milyon 350 bin liradan başlamaktadır.

165 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır.

140 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

250 metrekare brüt alana sahip 4+2 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır.

Aktez Trend Esentepe hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 0380 611 46 86 numaralı telefona ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…