Kategoriler
Proje Haberleri

Akven Armoni 3 satışları devam ediyor

Akven Armoni 3 projesi, “farklı konseptler, farklı yaşamlar, mutlu mekanlar, mutlu insanlar” mottosu ile modern yapılar inşa eden Akven İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. 6.000 metrekarelik alan üzerinde kurulu site içerisinde 4 blok ve 40 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akven İnşaat imzası taşıyan proje 6.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Butik site içerisinde 4 blok ve toplam 40 adet daire yer almaktadır. Bu daireler bahçe dubleks ve normal daireler olmak üzere 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Söz konusu proje sosyal faaliyet alanları ile dikkat çekmektedir. İçerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, çocuk oyun parkı, basketbol sahası gibi pek çok sosyal donatı yer almaktadır. Bloklarda asansör sistemi mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Akven Armoni 3 konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Hastane Caddesi üzerinde konumlanmış olup, iki cephesi yol, bir cephesi yeşil alan ve orman ile çevrilidir. Ayrıca projenin şehir merkezine 7 kilometre uzaklıktadır. Çevresinde çeşitli zincir marketler, eğitim kurumları ve cami mevcuttur. Bununla birlikte alternatif ulaşımı ile kara, deniz, hava yollarını kullanım avnatajı da sağlamaktadır.

Akven Armoni 3 fiyatları ne kadar?

Akven Armoni 3 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 262 333 14 44 veya 0 532 420 65 30 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…