Kategoriler
Proje Haberleri

Akven Armoni Teras Evleri satışları başladı

Akven Armoni Teras Evleri projesi modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek kusursuz konfor ve estetik anlayışıyla inşa edilmektedir. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bahsi geçen proje Akven İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.520 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 20 daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Farklı tipte tasarlanan proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akven İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 2.520 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 4 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu blokların içerisinde ise toplam 20 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinde bahçe dubleks, normal geniş daireler ve eğimsiz betonarme çatı dubleks şeklinde tasarlanmıştır. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 196 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise 220 metrekare olmaktadır. Proje, sakinlerine yüksek konfor ve güvenlik sağlayan bir yaşam alanı sunmaktadır.

Site içinde güvenliğiniz için 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti mevcuttur. Araçlarınız için kapalı garaj ve açık otopark alanı da sağlanmaktadır. Sitede çocuklara özel oyun alanları, kamelyalar, süs havuzları ve ferah yeşil alanlar gibi imkanlar mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı sayesinde sıcaklığın korunması ve rahat bir yaşam alanı sunulması sağlanmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır ve kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Ayrıca yüksek güvenlikli çelik kapılar ve görüntülü diafon sistemi ile tamamlanmaktadır. Bununla birlikte tüm bloklarda asansör sistemi yer almaktadır.

Akven Armoni Teras Evleri konumu hakkında

Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer alan proje Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Tınaztepe Caddesi üzerinde konumlanmış olan projenin bir cephesi yol, bir cephesi yeşil alan, orman ile çevrilidir. Aynı zamanda deniz manzarasına hakim bir konuma sahiptir. Doğası, temiz havası ve manzarasıyla şehre 7 kilometre uzaklıktadır. Bunun yanı sıra alternatif ulaşımıyla kara, deniz, hava yolları kullanım avantajı da mevcuttur.

Akven Armoni Teras Evleri fiyatları ne kadar?

Akven Armoni Teras Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 196 metrekare olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.550.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 220 metrekare olan 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 3.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(262) 333 14 44 veya 0(532) 420 65 30 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…