Kategoriler
Proje Haberleri

Alan Yapı Altınoran satışları devam ediyor

Alan Yapı Altınoran projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Ordu Altınordu’da bulunan proje Alan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 135 metrekare ile 150 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kreş, oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kamelya ve oturma alanları bulunmaktadır. 2 adet banyo bulunan dairelerde duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, oda kapısı ve park alanları bulunmaktadır. 

Alan Yapı Altınoran konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Altınordu İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Konutlar şehir merkezine yakın olup havuz ve park & yeşil alan manzaralıdır. Üstelik bu konutlar denize yürüme mesafesindedir. Muhitte market, park, spor salonu, hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Toplu taşıma aracı olarak dolmuş kullanabilirsiniz. Ayrıca havaalanına 9.5 kilometre, üniversiteye 750 metrelik bir mesafededir. 

Alan Yapı Altınoran fiyatları ne kadardır?

Alan Yapı Altınoran fiyatları konut tipine göre ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 560.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 135 ile 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 760.000 TL ile 850.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 234 19 05 veya 0 (539) 912 91 29 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…