Kategoriler
Proje Haberleri

Alba Rosa Evleri hemen teslim

Alba Rosa Evleri projesi Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde önü hiç kapanmayacak konumda inşa edilmektedir. Ayrıca bahsi geçen proje Setkom İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 bahçe kat ve arakat ile 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Setkom İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 2.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 24 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler 3 artı 1 bahçe kat ve arakat ile 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks dairenin büyüklüğü brüt 300 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye 1 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Üstelik dış özellikler içerisinde fiber internet, intercom sistemi, kablo TV, uydu ve asansör gibi özellikler yer almaktadır. Daireler arası üstün ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar balkonlar dahil yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapı, oda kapıları ise lake olarak tasarlanmıştır. Lake mutfak dolapları ve 3’lü ankastre set, antrede lake portmanto ve ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Alba Rosa Evleri konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmekte olup Çamlık bölgesinde yer almaktadır. Önü hiçbir zaman kapanmayacak Bursa manzarasına sahip proje aynı zamanda doğa manzarasına sahiptir. Üstelik yakın çevresinde kreş, cami, eczane, hastane, okullar, semt pazarı ve üniversite yer almaktadır.

Alba Rosa Evleri fiyatları ne kadar?

Oturuma hazır durumdaki Alba Rosa Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.940.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 300 metrekare olan 5 artı 1 dubleks dairenin fiyatı 4.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(533) 293 07 18 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…