Kategoriler
Proje Haberleri

Albatros Pool Residence satışları başladı

Albatros Pool Residence projesi geniş sosyal faaliyet alanları ve konforlu yaşam alanları ile Antalya’nın Serik İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Bumin İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.420 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 28 adet daire bulunmaktadır. 3 artı 1 olan bu dairelerin bahçeli zemin kat, normal kat ve loft dubleks tipleri ile 3 farklı daire seçeneği mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bumin İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje 4.420 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 7 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 28 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu 3 artı 1 olan bu dairelerin bahçeli zemin kat, normal kat ve loft dubleks tipleri ile 3 farklı daire seçeneği mevcuttur. Bahçeli zemin kat daireler 250 metrekare, normal kat daireler 165 metrekare ve loft dubleks daireler 290 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 1000 metrekarelik kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanları ile dikkat çeken projede pek çok alternatif yer almaktadır. İçerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, Fitness center, coffie center, barbekü alanı, sport center, oyun parkı ve pergola bulunmaktadır. Ayrıca projede bina girişinde lobi, çok amaçlı salon, çalışma ofisi, asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak kat kaloriferi kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, vestiyer odası ve panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Ferah yapıda balkon alanları mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Albatros Pool Residence konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Serik İlçesi Orta Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik projede yer alan konutlar doğa manzarasına sahiptir.

Albatros Pool Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 165 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (542) 630 60 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…