Kategoriler
Proje Haberleri

Algün Elegance ile doğayla iç içe konumda yaşam başlıyor

Algün Elegance projesi benzersiz köşe konumu ve modern yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Algün İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 5.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 adet konut bloğu bulunmaktadır. Bu bloklardaki daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Algün İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 5.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde yatay mimari ile konumlandırılmış her biri 3 katlı 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipleri yer almaktadır. Bununla birlikte bloklarda cadde üzeri dükkanlar mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü 125 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 131 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal donatıları ile dikkat çeken proje yeşilin kalbinde ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde ise yürüyüş parkuru, çocuk oyun parkı ve çeşitli sosyal faaliyetler bulunmaktadır. Üstelik kişiye özel müstakil bahçeli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Algün Elegance konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Kara Hacımusa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğa ile iç içe bir konumda ve aynı zamanda şehir merkezine yakın konforlu bir yaşam sunmaktadır. Toplu taşımaya 10 metre uzaklıkta olan proje şehir merkezine 3,5 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca hastane 2,5 kilometre, valilik 3 kilometre, belediye 3,5 kilometre uzaklıktadır. Bunun yanı sıra Krempark AVM 2,5 kilometre ve üniversite 7 kilometre mesafede yer almaktadır.

Algün Elegance fiyatları ne kadar?

Algün Elegance projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 125 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.575.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 131 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.980.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (380) 524 90 25 veya 0 (533) 700 02 62 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…