Kategoriler
Proje Haberleri

Algün Green Park satışları devam ediyor

Algün Green Park projesi modern ve sağlam yapılar inşa eden ALG Constructions firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. 14.734 metrekarelik arsa alanı üzerinden 9 adet konut bloğu bulunmaktadır. Üstelik bloklarda farklı tiplere sahip 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçeneği mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

ALG Constructions güvencesi ile yaşama geçirilen proje 14.734 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 4 katlı olmak üzere yatay mimariye sahip 9 adet konut bloğu yükselmektedir. Söz konusu bloklarda 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Üstelik projede 2 farklı tipte 1 artı 1, 4 farklı tipte 2 artı 1, 6 farklı tipte 3 artı 1 ve tek tip 4 artı 1 daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 123 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 85 metrekare olmaktadır. Projedeki ticari üniteler ise 87 metrekare ile 219 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlanmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Projenin 7.685 metrekarelik alanı yeşil alan ve sosyal alanlara ayrılmıştır. Sosyal alanlar içerisinde; dinlenme locaları, pergolar, amfi bahçe, site içi meydan, koşu ve yürüyüş yolları ve çocuklar oyun alanları bulunmaktadır. Asansör sistemi, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Duşakabin, fiber internet, Wi-Fi, set üstü ocak, parke zemin uygulaması gibi birçok özellik yer almaktadır.

Algün Green Park konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğa iç içe bir yaşam fırsatı sunan Düzce’nin en değerli lokasyonunda yükselmektedir. Üstelik pazar alanı, devlet hastanesi, emniyet müdürlüğü, diş hastanesi projeye yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Algün Green Park fiyatları ne kadar?

Algün Green Park projesinde banka kredisine uygun satışlar mevcuttur. Ayrıca fiyatlar konut tipine, büyüklüğüne ve konumuna göre farklılık göstermektedir. Brüt 123 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.534.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (380) 524 90 25 veya 0 (533) 700 02 62 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…