Kategoriler
Proje Haberleri

Algün Nefes son 2 dubleks satışta

Algün Nefes projesi bulunduğu bölgenin en değerli konutları ile kaçırılmayacak fırsatlar sunmaktadır. Projenin konumu ise Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje ALG Constructions firması tarafından hayata geçirilmektedir. 22.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 16 adet konut bloğu yükselmektedir. Blokların içerisindeki daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal ve dubleks konut seçeneklerine sahiptir. Eşsiz konuma sahip bu proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

ALG Constructions firması güvencesi ile geliştirilen proje 22.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında her biri 4 katlı olmak üzere toplam 16 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bloklarda ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal ve dubleks konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 230 ile 238 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 284 metrekare olmaktadır. Eşsiz modern mimari tasarıma sahip projede 24 saat kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik her daireye özel açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Aynı zamanda bahçe dubleksi dairelerin geniş bahçe kullanım alanları yer almaktadır.

Dış özellikler içerisinde asansör sistemi ve kablo TV sistemi bulunmaktadır. Daireler, yüksek kaliteli ısı yalıtımı ve ses yalıtımı gibi özelliklere sahiptir. Konutlar, yerden ısıtma sistemine sahip olduğu için sıcaklık düzenlemesi oldukça rahattır. Yüksek güvenlikli çelik kapılarla donatılmış projede her dairede görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Mutfaklar, modern ve şık bir tasarıma sahiptir ve ankastre mutfak seti içermektedir. Yatak odalarında özel bir ebeveyn banyosu, banyolarda ise Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Ayrıca dairelerde laminat ve seramik zemin uygulaması yapılmıştır. Tüm dairelerde, spot aydınlatmalarla modern bir ışıklandırma sistemi kullanılmıştır.

Algün Nefes konumu hakkında

Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer alan proje Koçyazı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Düzce’nin en değerli projesi olma özelliğine sahip bu konutlar şehrin içinde doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Üstelik şehrin tüm lokasyonlarına yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Algün Nefes fiyatları ne kadar?

Algün Nefes projesinde hem oturuma hem yatırıma uygun konutlar yer almaktadır. Aynı zamanda 0,69 kredi oranına sahip Yeni Evim Kampanyası ile 15 yıl vadeli satışlar yapılmaktadır. Üstelik projede son 2 tane 3 artı 1 dubleks daire kalmıştır. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 4.500.000 TL ile 4.885.000 TL arasında değişmektedir. 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 5.980.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 7 281 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…