Kategoriler
Proje Haberleri

Algün Portal lansmana özel fiyatlarla satışta

Algün Portal projesi kaçırılmayacak fırsatları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Algün İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Yapımı Ağustos 2022’de başlayan projenin bitiş tarihi Aralık 2023 olarak planlanmaktadır. Modern çizgileriyle dikkat çeken projede 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Algün İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje 1 Ağustos 2022 tarihinde yapımına başlanmıştır. Üstelik projenin bitiş tarihi 31 Aralık 2023 olarak planlanmıştır. Modern mimari tasarımı dikkat çeken projede yatay mimariye sahip 3 katlı bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan ultra lüks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 63 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 42 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Algün Portal konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Orhangazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konuralp’in en değerli konumunda olup daireler cadde ve anayol cephelidir. Üstelik alışveriş merkezi, hastane, üniversite gibi özel lokasyonların yanı başında yer almaktadır.

Algün Portal fiyatları ne kadar?

Algün Portal projesinde lansmana özel fiyatlarla kaçırılmayacak avantajlar mevcuttur. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 63 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (380) 524 90 25 veya 0 (533) 700 02 62 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…