Kategoriler
Proje Haberleri

Algün Premium 36 ay vade imkanıyla satışta

Algün Premium projesi şehrin içinde doğayla iç içe konumda, 4 mevsim boyunca tatil hissi yaratacak yaşam alanları sunmaktadır. Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer alan proje Algün İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan geniş teraslı daireler bulunmaktadır. Ayrıca 4 artı 1 dubleks villa ve 5 artı 2 tripleks villa seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Algün İnşaat firması imzası taşıyan projede farklı özelliklere sahip konutlar yer almaktadır. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerinden oluşan geniş teraslı daireler yer almaktadır. Bunun yanı sıra 4 artı 1 dubleks villa ve 5 artı 2 tripleks villa seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 daireler brüt 199 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3 artı 1 daireler brüt 195 metrekare büyüklüğe sahiptir. 4 artı 1 dubleks villalar brüt 330 ile 368 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 5 artı 2 tripleks villalar brüt 485 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Sitede güvenliği sağlamak için 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti bulunmaktadır. Tüm daireler için özel olarak açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik bütün dairelerde geniş ve ferah teras alanları bulunmaktadır.

Her villanın kendine özel yüzme havuzu ve bahçe alanı mevcuttur. Bununla birlikte ortak alanda çocuk oyun alanları, spor salonu ve dinlenme alanları yer almaktadır. Dış özellikler içerisinde kablo TV ve uydu bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Tüm dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bütün konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Konutların giriş kapıları ise yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmakla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm konutlarda ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Üstelik antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Algün Premium konumu hakkında

Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer alan proje Arapçiftliği Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumda yer almakta olup konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde market, park, spor salonu, sağlık kurumları ve eğitim kurumları mevcuttur. Bununla birlikte otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Algün Premium fiyatları ne kadardır?

Algün Premium projesinde yüzde 0 faiz oranıyla 36 ay vade imkanı bulunmaktadır. Brüt 199 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.360.500 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 195 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.673.000 TL’den satışa sunulmuştur. 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 6.238.000 TL ile 6.717.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 330 metrekare olan 4 artı 1 dubleks villaların fiyatı 6.718.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 485 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 tripleks villaların fiyatı 9.817.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(380) 524 90 28 veya 0(533) 700 23 11 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…