Kategoriler
Proje Haberleri

Ali & Zeynep Deveci Konakları satışları başladı

Ali & Zeynep Deveci Konakları projesi henüz yapım aşaması devam etmekte olup satışları başlamıştır. Huzurlu yaşam alanları ile sahiplerini bekleyen projenin konumu Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ekinciler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde az katlı 4 blok ve toplam 22 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ekinciler İnşaat firması güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında az katlı konsepti ile her biri 3 katlı 4 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda topla 22 adet lüks daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 90 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak kat kaloriferi kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ebeveyn banyosu ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ali & Zeynep Deveci Konakları konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Ortaca İlçesi Karaburun Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bulunduğu bölge sebebiyle projede konutlar yeşil alanlar, doğa ve kuş sesleri ile iç içe bir yaşama sahiptir. Çevresinde market, eğitim kurumları ve üniversite yer almaktadır. Üstelik projede dolmuş ve minibüs güzergahında yer almaktadır.

Ali & Zeynep Deveci Konakları fiyatları ne kadar?

Ali & Zeynep Deveci Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 790 64 60 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…