Kategoriler
Proje Haberleri

Alpgündoğan Evleri 2 satışları devam ediyor

Alpgündoğan Evleri 2 projesi sayılı olarak satış sunulan avantajlı fiyatlar ve lüks konutlar ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde yer alan proje Alpgündoğan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki 2 blokta toplam 22 adet daire ve 2 adet ticari alan bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Alpgündoğan İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede her biri 4 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Site içerisinde yükselen bloklarda toplam 22 adet daire ve 2 adet ticari alan yer almaktadır. Üstelik daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 130 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Site ortak alanı içerisinde yeşil alan ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bununla birlikte asansör, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede geniş balkonlar bulunmaktadır. Ebeveyn, duşakabin, banyo dolapları ve PVC pencere gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Alpgündoğan Evleri 2 konumu ve fiyatları hakkında

Bursa’nın İnegöl İlçesi Yeniceköy Mahallesi’nde inşa edilen projede konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde geniş yeşil alanlar ve park alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte otobüs durakları yakın konumda yer almaktadır.

Alpgündoğan Evleri 2 projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bahsi geçen proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (538) 335 09 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…