Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Alpiş Nilüfer House 2 vade farksız ödeme fırsatı

Alpiş Nilüfer House 2 proje şehir merkezinde modern bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktır. Söz konusu proje Alpiş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 6.752 metrekarelik arsa alanı üzerinde 144 adet daire ve 14 adet ticari alan bulunmaktadır. Dairelerin ise 2 artı 1’den 5,5 artı 1’e kadar farklı seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Alpiş İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje firmanın 2. Etap projesi olarak 6.752 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 144 adet daire ile 14 adet ticari ünite yer almaktadır. Bahsi geçen dairelerin ise 2 artı 1’den 5,5 artı 1’e kadar farklı tipte ve büyüklükte seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 119 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 154 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte elektrikli araç şarj istasyonu yer almaktadır.

Geniş bir sosyal donatıya sahip proje hayata farklı ve modern bir yaşam standardı sağlamaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, mini basketbol sahası, çocuk oyun parkı, hobi bahçesi, bisiklet parkı, mescit bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yemyeşil bahçe alanları ile doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, kiler ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Zeminlere laminat parke ve seramik uygulaması yapılmaktadır.

Alpiş Nilüfer House 2 konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Kızılcıklı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin yeni merkezindeki konumu, İstanbul-İzmir Otobanı ile bağlantı halinde, Uludağ Üniversitesi’ne 5 dakika mesafede yer almaktadır. Site önünde toplu taşıma durakları bulunmaktadır. Üstelik sanayi bölgelerine, Mudanya BUDO ve İDO iskelesine, havalimanına kolay ulaşım mevcuttur.

Alpiş Nilüfer House 2 fiyatları ne kadar?

Alpiş Nilüfer House 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 24 ay taksitle vade farksız ödeme fırsatı sunulmuştur. Brüt 119 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.323.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 154 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.853.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 212 01 12 veya 0 (532) 511 51 47 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…