Kategoriler
Proje Haberleri

Altın Vadi Evleri Başiskele satışları devam ediyor

Altın Vadi Evleri Başiskele projesi doğa ile iç içe olan konumu ve ayrıcalıklı yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Zekioğulları Mimarlık & İnşaat şirketi tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında normal daireler ile dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Zekioğulları Mimarlık & İnşaat şirketi güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında her biri 6 katlı bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda normal ve dubleks daireler olmak üzere 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 83 metrekaredir. 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 113 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 199 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2.500 metrekarelik kapalı otopark alanı mevcuttur.

Proje alanının yüzde 77’lik bölümü yeşil alanlara ayrılmıştır. Sosyal alanlar içerisinde; kadın ve erkek ayrı olmak üzere kapalı spor salonu, kafe, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, futbol sahası, yürüyüş alanları, dinlenme alanları ve kamelyalar bulunmaktadır. Bununla birlikte projede asansör sistemi ve kablo TV gibi pek çok özellik yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin, PVC doğrama ve seramik zemin gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Altın Vadi Evleri Başiskele nerede yer alıyor?

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Altınkent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje doğayla iç içe konumda olup doğa sporlarına yakın konumdadır. Bununla birlikte Kocaeli şehir merkezine 5 dakika mesafededir. İzmit-Yalova anayoluna 1500 metre mesafededir. Proje alanının 200-300 metre mesafede eğitim kurumları, spor salonu, cami bulunmaktadır. Ayrıca Outlet Center ve 41 Burda AVM  7 dakika uzaklıktadır. Symbol AVM ise 10 ile 12 dakikalık bir mesafededir. Başiskele sahiline 5 ile 7 dakika ulaşmak mümkündür. Üstelik İzmit sahiline 15 dakika uzaklıktadır. Aynı zamanda bu sahillerde 3 büyük otel yer almaktadır.

Altın Vadi Evleri Başiskele fiyatları ne kadar?

Başiskele Altın Vadi Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 83 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 113 metrekare olan 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 199 metrekare olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Konut projesinde 2. etap satışları da başlamıştır. İkinci etapta satılık daire fiyatları ise 1 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (262) 343 44 41 veya 0 (534) 690 14 78 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…