Kategoriler
Proje Haberleri

Altınsaray 7. Etap Aralık 2023’te teslim

Altınsaray 7. Etap projesi seçkin aileler için tasarlanmış yepyeni bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Hatay’ın Antakya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Altın Saray İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 8.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 4 blok ve toplam 101 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Altın Saray İnşaat kalitesi ve güvencesi ile tasarlanan proje 8.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Eşsiz mimarisi ile dikkat çeken site içerisinde her biri 6 katlı olmak üzere 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 101 adet daire bulunmaktadır. Üstelik daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 190 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte misafir otoparkı da yer almaktadır.

Sosyal alan içerisinde; kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, bisiklet parkuru, sauna, spa, yürüyüş parkuru ve spor salonu bulunmaktadır. Girişte danışma, bekleme ünitesi, dijital yayın, kablo TV ve lig TV için uygun altyapı, jeneratör, su deposu ve asansör gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Lake oda kapıları ve granit mermer merdivenler bulunmaktadır. Mutfak dolabı, hilton banyo, ebeveyin banyosu, giyinme odası pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra birinci laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Altınsaray 7. Etap konumu hakkında

Proje, Hatay’ın Antakya İlçesi, Günyazı Akasya Mahallesi’nde inşa edilmektedir. E-5 bağlantısı 7 dakika ve metro 2 dakika uzaklıktadır. Ayrıca alışveriş merkezi 5 dakika ve hastane 8 dakikalık bir mesafededir. Çevresinde semt pazarı, market, eğitim kurumları, park bulunan projede konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir.

Altınsaray 7. Etap fiyatları ne kadar?

Altınsaray 7. Etap projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 210 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik projenin teslim tarihi Aralık 2023 olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (537) 431 30 31 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…