Kategoriler
Proje Haberleri

Altıntaş Nil Kayseri satışları başladı

Altıntaş Nil Kayseri projesi modern görünümü ile lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Altıntaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Altıntaş İnşaat’ın yapımını üstlendiği projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Altıntaş Nil Kayseri konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Nil caddesi üzerinde yer almaktadır. Üstelik şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde polis merkezi, cami, park alanı, eğitim kurumları ve sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Altıntaş Nil Kayseri fiyatları ne kadardır?

Altıntaş Nil Kayseri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.150.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.590.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (352) 231 66 66 veya 0 (536) 064 82 72 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…