Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Konutları Merkezefendi ön satışları başladı

BOSS4 İnşaat, İstanbul Zeytinburnu’nda hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi Alya Konutları Merkezefendi ön satışlarını başlatmıştır. Proje, deprem güvenliği öncelikli olmak üzere 467 konuttan oluşmaktadır. Ayrıca projede 15 adet ticari üniteden yer almaktadır. Bu yazıda konut projesinin detaylarına ve projenin sunduğu avantajlara değineceğiz.

Projenin Özellikleri

Alya Konutları Merkezefendi projesi, dokuz blokta toplamda 467 konut ve 15 ticari üniteden oluşuyor. Dairelerin aile konseptine uygun olarak planlandığı projede, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor.

BOSS4 İnşaat, konut projesinde deprem güvenliğine özel önem verdi. Projelerinin her aşamasında güvenli yaşama öncelik verdiklerini vurgulayan BOSS4 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, projenin deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edildiğini söyledi.

Zeytinburnu konut projesinde, kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness mevcuttur. Ayrıca basketbol ve futbol sahası, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, kafe alanları, 7×24 güvenlik ve kapalı otopark bulunmaktadır. Projenin en dikkat çekici özelliklerinden biri, blokların oval şekilde konumlanması ve orta alanın tamamen peyzaja ayrılmasıdır.

Alya Konutları Merkezefendi ön satışları başladı

Alya Konutları Merkezefendi projesi, BOSS4 İnşaat’ın güvenilir ve yenilikçi markası olduğunu belirten Abdülkadir Akkuş, projenin inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve ön satışların başladığını söylemiştir. Akkuş, projenin beş ay önce temellerinin atıldığını ve inşaatın belli bir seviyeye geldiğini belirtmiştir. Alya Konutları Merkezefendi projesinin Zeytinburnu’nun en değerli bölgesinde hayata geçirildiğini ve toplam dokuz blokta 467 konut ve 15 ticari birimden oluştuğunu vurgulayan Akkuş, projenin deprem güvenliği öncelikli olmak üzere birçok özelliğe sahip olduğunu belirtmiştir.

Projenin, İstanbul’daki konumu ve ulaşım olanaklarıyla da dikkat çektiğini ifade eden Akkuş, E-5 Karayolu’na 3 km, Cevizlibağ Metrobüs’e 3 dakika, tramvaya 2 dakika, Kazlıçeşme Marmaray ve Avrasya Tüneli’ne 8 dakika, Esenler Otogarı’na 5,3 km, Yenikapı’ya 5 km, Fişekhane’ye 4,9 km, Veliefendi Hipodromu’na 6,2 km ve Ataköy Marina’ya 11 km mesafede olduğunu söyledi.

Projenin Avantajları

İstanbul konut projesinin sunduğu avantajlar arasında deprem güvenliği, aile konseptine uygun tasarımı olmaktadır. Ayrıca geniş sosyal ve sportif alanları, orta alanın peyzaja ayrılması, uygun fiyatlar, konumu ve ulaşım olanakları bulunmaktadır.

Projede kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness, basketbol ve futbol sahası mevcuttur. Ayrıca yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, kafe alanları, 7×24 güvenlik ve kapalı otopark bulunmaktadır. Ve ayrıca birçok sosyal ve sportif imkan projede yer almaktadır.

Alya Konutları Merkezefendi konumu ve ulaşım

Konut projesi, İstanbul’un merkezi konumlarından biri olan Zeytinburnu’nda yer alıyor. Proje, E-5 Karayolu’na 3 km, Cevizlibağ Metrobüs’e 3 dakika, tramvaya 2 dakika mesafededir. Ayrıca Kazlıçeşme Marmaray ve Avrasya Tüneli’ne 8 dakika, Esenler Otogarı’na 5,3 km mesafededir. Yenikapı’ya 5 km, Fişekhane’ye 4,9 km, Veliefendi Hipodromu’na 6,2 km, Ataköy Marina’ya 11 km mesafededir. BOSS4 İnşaat’ın güvenilir markasıyla hayata geçirdiği konut projesi, İstanbul’un merkezi konumlarından birinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 25 92 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…