Kategoriler
Proje Haberleri

Alyapark Premium avantajları nelerdir

Başkent Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde Alyapark Premium projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Hakmen Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimler yaklaşmış durumda. Konutların çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje iki bloktan meydana geliyor.

Alıcılarına konforlu ve zengin bir yaşam alanı sunan proje, konut sahiplerine sunduğu avantajları ile de dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje akıllı ev sistemine sahip.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Alyapark Premium projesi bünyesinde 82 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje on altı katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Alyapark Premium projesinde bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri de daire tipine uygun bir şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 4+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de 190 metrekare olarak tasarlandı.

Konutların fiyatları 550 bin TL’den başlıyor. Ödeme yönteminde taksitlendirme mevcut.

Projede yer alan konutların donatıları nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların alıcılarına birbirinden özel ayrıcalıklar sunuyor. Alyapark Premium projesinde fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, sauna, basketbol sahası gibi sosyal aktivite alanlarının yanı sıra iki adet kapalı otopark bulunuyor. Otoparklardan bir tanesi iki, diğeri ise bir katlı olarak tasarlandı. Güvenli giriş sağlayan proje 7/24 kameralı çevre güvenlik sistemine sahip.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Turgut Özal Mahallesi’nde inşa ediliyor. Alyapark Premium projesi 2113. Cadde No:5’te hayata geçiriliyor.

Bahsi geçen konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.