Kategoriler
Proje Haberleri

Anadolu Han Vadi Evleri 0.69 faiz oranıyla satışta

Anadolu Han Vadi Evleri projesi hemen tapu teslim daireleri ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Yıldırım İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Anadolu Han İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. 8.216 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 52 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Anadolu Han İnşaat firması imzası taşıyan proje 8.216 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 6 katlı olmak üzere 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 52 adet daire ve 8 adet mağaza yer almaktadır. Üstelik daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 daireler brüt 140, net olarak ise 116 metrekare büyüklüğe sahiptir. Sitede 7/24 k güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde spor salonu bulunmaktadır. Dış özellikler içerisinde ise intercom sistemi, uydu, asansör ve yangın merdiveni gibi birçok özellik yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Dairelerde ebeveyn banyosu, ferah teras alanı ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Anadolu Han Vadi Evleri konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Yıldırım İlçesi Millet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen proje doğa ile iç içe konumda olup yeşil alan manzarasına sahiptir. Çevresinde market, park alanı, kreş, eczane, okullar ve semt pazarı yer almaktadır.

Anadolu Han Vadi Evleri fiyatları ne kadar?

Hemen tapu teslim durumdaki Anadolu Han Vadi Evleri projesinde yeni finansman modeline uygun 0.69 faiz oranı ile satışlar yapılmaktadır. Brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.300.000 TL ile 2.530.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Nisan 2023 olarak planlanmıştır.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(545) 621 35 16 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…