Kategoriler
Proje Haberleri

Anatolia Park Evleri Samsun oturuma hazır

Anatolia Park Evleri Samsun projesi tamamlanmış olup iskanı alınmış ve oturuma hazır durumda sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Samsun’un İlkadım İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Kale İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 6.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 65 adet bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Ayrıca projede 6 adet işyeri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kale İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 6.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 18 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Bloklarda toplam 65 adet daire ve 6 adet işyeri yer almaktadır. Bahsi geçen bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 235 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 185 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde spor alanı, yarı olimpik yüzme havuzu, soyunma odası ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bununla birlikte çevre ve peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır.

Çift asansör, asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlar görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin, PVC doğrama, vestiyer ve çeşitli mobilyalar gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Anatolia Park Evleri Samsun konumu hakkında

Proje, Samsun’un İlkadım İlçesi Kışla Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Duruşehir’in tam merkezinde yükselen proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Anatolia Park Evleri Samsun fiyatları ne kadardır?

Anatolia Park Evleri Samsun projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Üstelik bahsi geçen proje tamamlanmış olup iskanı alınmış ve oturma hazır durumdadır. Brüt 235 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 daireler 2.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (362) 234 49 46/0 (362) 234 47 97 veya 0 (532) 418 28 66 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…