Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

And Frekans satışa çıktı

And Gayrimenkul tarafından İstanbul, Anadolu Yakası, Kartal’da hayata geçirilen And Frekans projesinin basın lansmanı gerçekleştirildi.

Modaya göre değil ihtiyaca göre tasarlandığı belirtilen And Frekans projesi Anadolu Grubu’nun Kartal’da yer alan eski fabrika arazilerinden biri üzerinde inşa edilecek. And Frekans projesinin basın lansmanı Soho House İstanbul gerçekleştirildi.

E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alan And Frekans projesinde konumu itibarı ile deniz ve adalar manzaralı dairelerde yer alıyor.

Toplam 413 adet daire ve alternatif bir sokaktan meydana gelen And Frekans projesindeki 3 farklı bölüm, 3 farklı etap olarak tasarlandı. Her bir blok ismini içerisinde yer alan daire sayısından alıyor.

And Frekans projesinin ilk etabı And Frekans 215’te 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki toplam 215 adet daireden meydana geliyor. Projenin bir diğer etapları ise And Frekans 156 ve And Frekans 42 olarak hayata geçirilecek.

Yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan And Frekans projesinin bölümlerinden biri olan And Frekans 215 projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daire seçenekleri yer alıyor. 1+1 dairelerin fiyatları 309 bin TL + KDV’den başlıyor.

And Frekans Ödeme planı

Firma bünyesinde farklı vade seçenekleri yer alırken ayrıca anlaşmalı bankalar ile 60 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranı, 120 ay vade ve yüzde 1,09 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.