Kategoriler
Proje Haberleri

AND Pastel’de satılan daire sayısı 120’ye ulaştı

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul kaliteli çalışmaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. AND Gayirmnekul’un ilk konut projesi olan And Pastel projesi, birçok açıdan ilgi görüyor. Düşük faizli konut kredisi ile birlikte ev sahibi olmak isteyenlerin tercihi olan projede satılan dairelerin sayısı 120’ye ulaştı.

Söz konusu olan faiz kampanyası Haziran ayı itibariyle başladı. Satılan daire sayıları ile birlikte projede yaşayan aile sayısı ise 1.000’i geçti.

Yüzde 0.64 faizle daire sahibi olma fırsatı

Ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı ödeme yöntemleri sunan AND Pastel projesi,söz konusu olan faiz kampanyası kapsamında 0,64 faiz oranı ile 180 ay vadelendirme fırsatı sunuyor. Projede bulunan konutlar için bu kampanya dahilinde bir yıl ödemesiz dönem sunuluyor.

Hemen teslim durumundaki konutları sayesinde ilgi gören projede, daireler yaşamaya hazır. Ödemeleri ise yaşamaya başladıktan bir yıl sonra yapabiliyorsunuz.

Proje nerede yer alıyor?

Konum olarak da ilgi gören proje Kartal metrosuna 300 metre yürüme mesafesinde bulunuyor. Sosyal donatıları ile alıcıların ilgisini çeken AND Pastel projesi, 30 bin metrekare büyüklüğünde bir peyzaj alanına sahip. Ek olarak site içerisinde açık ve kapalı sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Projeye 8 farklı ödül

“Yeni Nesil Mahalle” anlayışını benimseyen AND Pastel projesi, Sign of the City Awards – ‘Türkiye’nin En iyi Konut Projesi’ ve European Property Awards – ‘Avrupa’nın En iyi Peyzaj Mimarisi’ de dahil olmak üzere 8 farklı ulusal ve uluslararası ödüle layık görüldü.