Kategoriler
Proje Haberleri

Anda Park Sultanbeyli fiyat

İYS Yapı firmasının imzası ile Anda Park Sultanbeyli projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi İstanbul ilinin Sultanbeyli ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje üç farklı bloktan meydana geliyor. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlar da barındırıyor.

Sosyal olanakları açısından ilgi gören proje geniş peyzaj alanları ile dikkat çekiyor. Anda Park Sultanbeyli projesinde yer alan konutlar on bir katlı bloklardan meydana geliyor. Proje bünyesinde 142 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Söz konusu olan konutlar İstanbul ilinin gözde ilçelerinden Sultanbeyli’de yaşama kazandırılıyor. Anda Park Sultanbeyli projesinde bulunan konutlar Battalgazi Mahallesi Karadeniz Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tipine göre farklılık gösteriyor. Söz konusu olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelse de büyüklükleri dört farklı plandan oluşuyor.

Anda Park Sultanbeyli projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 88 metrekare ile 141 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Anda Park Sultanbeyli projesinde bulunan 2+1 konutlar 388 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projede yer alan 3+1 konutlar ise 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların çalışmalarının 2021 yılı içerisinde tamamlanması ve alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.