Kategoriler
Proje Haberleri

Anemon 2 2023’ün 4. çeyreğinde teslim

Anemon 2 projesi Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer alan lüks bir konut projesidir. Ayrıca bahsi geçen proje Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 adet blok ve toplam 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arslan İnşaat firması ayrıcalığı ile yaşama geçirilen proje kapsamında her biri 3 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bloklarda toplam 24 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik site içerisinde açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra su deposu ve hidrofor gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her bir daire birinci sınıf malzeme kalitesi ve işçilik ile inşa edilmektedir.

Anemon 2 konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aşağı Kabakoz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğa ile iç içe konumda ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Üstelik denize yakın konumda yer almaktadır. Çarşı merkeze ve hastaneye yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Anemon 2 fiyatları ne kadar?

Anemon 2 projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 80 metrekare olan 2 artı 1 daireler 1.100.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca söz konusu projenin teslim tarihi 2023 yılının 4. çeyreği olarak planlanmıştır.

Bahsi geçen proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 015 57 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…