Kategoriler
Proje Haberleri

Anemon 4 Karasu anahtar teslim

Anemon 4 konut projesi modern yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Arslan İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 9 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arslan İnşaat firması ayrıcalıkları ile yaşama geçirilen projede 3 katlı bir bina yükselmektedir. Bu binada toplam 9 adet daire yer almaktadır. Farklı büyüklüklere sahip daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekare ile 135 metrekare olmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik proje içerisinde yeşil alanlar yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede ferah yapıda balkonlar yer almaktadır. Projedeki tüm konutlar birinci sınıf malzeme kalitesi kullanılarak tasarlanmıştır.

Anemon 4 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Carrefour markete ve hastaneye yakın konumdadır. Üstelik çarşıya yürüme mesafesinde olup denize yakın konumda yer almaktadır.

Anemon 4 projesinde daireler anahtar teslim durumundadır. Ayrıca bahsi geçen projede 2 farklı tipte daireler satışa sunulmuştur. Brüt 85 ve 135 metrekare olan 3 artı 1 daireler 1.600.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 015 57 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğe proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…