Kategoriler
Proje Haberleri

Anka Gold Konya satışları başladı

Konya İli, Meram İlçesi, Uluırmak Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Etki İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lüks ve konforlu evleri ile dikkat çekmektedir. Anka Gold Konya henüz proje aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Konya konut projesi Meram Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Bloklar 8 katlı olarak tasarlanmış olup, 1.sınıf malzeme ve kaliteli işçilikle teslim edilecektir. Ayrıca proje kapsamında daire içlerinde yangın alarmı, vestiyer, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu gibi olanaklar yer almaktadır. Bunların yanı sıra gömme dolap, yüz tanıma ve parmak izi, görüntülü diafon, ankastre set, termosifon, mobilya gibi donanımlara da daire içlerine yer verilmiştir.

Site sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. İçerisinde tenis kortu, oyun parkı, spor alanı gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, güvenlik, jeneratör, kapıcı, su deposu gibi donanımlar da bulunmaktadır. Anka Gold Konya konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, projede tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daire büyüklükleri brüt 183 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Anka Gold Konya fiyatları ne kadar?

Konya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları projeden satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan 3+1 tip dairelerin fiyatları 555 bin 555 TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Konya’nın merkezi mahallerinden biri olan Uluırmak Mahallesinde, Paşalı Köprü Mevkiinde konumlandırılacaktır. Aynı zamanda proje şehir merkezi, sağlık kurumları, eğitim kurumları, ulaşım aksları gibi noktalara da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0332 238 04 51 ve 0532 363 50 91 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…