Kategoriler
Proje Haberleri

Anka Homes Beylikdüzü hemen teslim

Anka Homes Beylikdüzü projesi isminden de anlaşılacağı üzere İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde inşa edilen lüks bir konut projesidir. Aynı zamanda bu proje Ankahome İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Ankahome İnşaat’a ait proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ankahome İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje 502 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 5 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde toplam 18 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 66 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 53 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 78 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her dairenin araçlarını park edebilmesi için kapalı otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşurken, aynı zamanda konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerde set üstü ocak, kombi, gömme dolap, spot aydınlatma ve PVC doğrama gibi özellikler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra tüm dairelerin zeminlerine laminant parke uygulaması yapılmaktadır. Yalnızca 2 artı 1 dairelerde ebeveyn banyosu ve küvet bulunmaktadır. Ayrıca 2 artı 1 dairelerde balkon alanları yer almaktadır.

Anka Homes Beylikdüzü konumu hakkında

İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer alan proje Yakuplu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik proje konumu itibarıyla yeşil alan manzarasına sahiptir. Merkezi konumda olan proje ulaşım noktalarına, hastane ve okula yürüme mesafesindedir. Bununla birlikte Metrobüs durağına 800 metre mesafede yer almaktadır.

Anka Homes Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Hemen teslim durumundaki Anka Homes Beylikdüzü projesinde yabancıya uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 66 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.450.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca brüt 95 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.999.999 TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0212 823 52 32 veya 0538 445 61 74 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…