Kategoriler
Proje Haberleri

Anka İnşaat Yakut Evler satışları devam ediyor

Anka İnşaat Yakut Evler projesi, yenilikçi ve çağdaş mimarisi ile kent merkezinde müstakil bir yaşam sunmaktadır. Projenin konumu Balıkesir’in Karesi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Anka İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Yaşam standartları ön planda tutulan projede 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Anka İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje konforlu ve güvenli yapısı ile yaşam standartlarını ön planda tutmaktadır. Müstakil yaşam alanlarına proje kapsamında 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 380 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 171 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Tüm villaların güvenliği 7/24 kamera sistemi ile sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel kapalı garaj ve açık otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra dış özellikler içerisinde asansör, kablo TV, uydu gibi birçok özellik yer almaktadır.

Villalarda büyük pencereli, balkonlu yaşam ve hobi alanı bulunmaktadır. Ailenizle birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz size özel bahçe alanı yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca tüm konutlar doğalgazlı sistemine sahiptir. Villaların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlarda plak döşeme uygulaması yapılmaktadır. Bu döşeme avantajlı ve dayanıklı bir döşeme çeşididir. Üstelik asmolen köpük kullanılmaz ve dayanıklılığı üst seviyeye çıkarmaktadır.

Anka İnşaat Yakut Evler konumu hakkında

Balıkesir’in Karesi İlçesi’nde yer alan proje Maltepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu projede villalar eşsiz şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane bulunmaktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçları yakın konumda yer almaktadır.

Anka İnşaat Yakut Evler fiyatları ne kadardır?

Anka İnşaat Yakut Evler projesinde fiyatlar büyüklüğüne göre ve konumuna göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 380 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(532) 219 66 32 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…